Tjänster

Vi har möjlighet att planera, implementera och underhålla tjänster och mjukvara inom följande områden. Om det är någonting som saknas på listan nedan, hör gärna av er till oss så kan vi rekommendera en av våra många partners för jobbet i fråga.
Identitet
Oavsett om du vill lägga till inloggning med BankID, EIDAS, Facebook, Google eller någon annan leverantör, eller bara höja säkerheten på er befintliga inloggning med engångskoder eller säkerhetsnycklar så har vi lösningen för dig!
Microsoft
Vi är en auktoriserad Microsoft-partner, och kan erbjuda lösningar och licenser innom Microsoft 365, Dynamics 365, Office och/eller Azure. Vi genomför också migreringar av gamla e-post och produktivitetsprodukter till Outlook, Teams, OneDrive, m.fl.
Utveckling
Våra utvecklare har erfarenhet i de flesta av dagens programmeringsspråk, och vi kan leverera produkter för många olika teknologier. Oavsett om du behöver en bugg fixad i ett av dina program, eller vill skapa en ny portal för dina kunder och anställda så har vi lösningen för dig!
Integration och Automation
Spenderar dina anställda för mycket tid på att göra enkelt pappersarbete eller repetitiva uppgifter? Genom att automatisera arbetsflöden och skicka data mellan system automatiskt kan ni få mer tid till kundvård och andra inkomstgenererande arbetsuppgifter.
Hosting
Har du växt ur ditt billiga webbhotell, och behöver en snabb, säker, redundant och pålitlig server för din hemsida eller ditt interna system? Have you outgrown your cheap webhost, and are looking for fast, redundant and reliable servers for your most important software? We can provide a broad range of hosting solutions, on-premises, datacenter and/or cloud.
Säkerhet
Behöver du implementera skydd mot ransomware, hitta en bättre lösning för backuper eller öka skyddet för dina anställdas konton? Vi kan erbjuda ett brett utbud av säkerhetslösningar och tjänster för att ditt företag alltid ska finnas tillgängligt!
Om ni har några frågor, projekt som ni behöver hjälp med eller bara vill ha lite input på att lösa det där problemet som har plågat er i månader - skicka oss ett meddelande så hör vi av oss!

Du behöver inte uppge ditt telefonnummer ifall du föredrar att bli kontaktad över e-post.

Senaste Inlägg

Ifall du är intresserad av de senaste nyheterna, artiklarna, blogginläggen eller instruktionerna som vi har publicerat kan du hitta ett urval av dem nedan!
See more

Utveckling

Ifall du letar efter specifika språk, produkter eller teknologier till dina projekt kan du se nedan vilka vi huvudsakligen använder. Om någonting saknas i listan - hör gärna av er till oss så kan vi hjälpa er vidare eller skicka vidare er till någon av våra partners inom andra områden.
Microsoft 365
Dynamics 365
Wordpress
PHP
Python
.NET Core

Genomförda projekt

Ifall du vill se lite av vad vi har levererat tidigare - klicka på någon av bilderna nedan.