En fungerande mail, kommunikationsverktyg och en platform för att dela dokument och filer är en förutsättning för att kunna jobba i en digital värld. Dessutom har landskapet förändrats de senaste åren, upp till 73% av anställda förväntar sig nu en mer flexibel arbetsmiljö. Med Microsoft för ditt företag kan du uppfylla dina mål snabbare och enklare!

Med en marknadsandel på över 85% för e-post finns det inte många som har missat chansen att använda någon av Microsofts produkter, vilket leder till en hög igenkänningsfaktor och kortare introduktionsperiod för nyanställda. Utöver det finns det även andra fördelar.

Vilka är då verktygen vi tillsammans med Microsoft kan erbjuda för att hjälpa er i övergången till ett flexibelt kontor?

[contact-form-7 id=”1397″ title=”Testform”]

Microsoft 365 för Företag

Produkterna i Microsoft 365-segmentet är utformade för att främja samarbete inom företaget. Nedan är några av de produkter som ingår i paketet:

Microsoft Teams och Outlook tillsammans ger en säker och tillförlitlig kommunikationsplatform. Oavsett om du behöver ta kontakt med dina kollegor eller kunder är dessa två verktyg en bra hjälpreda för att hålla koll på all din kommunikation.

Läs mer om kommunikationsverktygen i Microsoft 365

Officepaketet med Word, Excel, PowerPoint och många fler ger dig verktygen för att skapa olika typer av dokument, presentationer eller kalkylark.

Läs mer om Office-programmen

SharePoint och OneDrive säkerställer att alla dina anställda och kunder alltid har tillgång till de dokument och filer de behöver. I en tid när anställda bör kunna jobba lika väl hemma som på kontoret, eller till och med på resande fot är dessa två verktyg oumbärliga för att förbli effektiv.

Läs mer om SharePoint och OneDrive

Med Microsoft Defender och Enterprise Mobility + Security skyddar du enkelt dina anställda från skadlig programvara. Om alla dina enheter är säkra minimeras risken för Ransomware och andra attacker mot ditt företag.

Läs mer om Enterprise Mobility + Security

Fördelarna med Microsoft för ditt företag

Högintegrerade Lösningar

All programvara från Microsoft samarbetar – vilket ger dig ett enklare arbetsflöde.

Hög Igenkänningsfaktor

När nyanställda känner igen sig i IT-miljön direkt blir det enklare att anställa mer personal.

Hög Säkerhetsnivå

Betrodd av statliga instanser såsom stora och små företag – och håller din data säker.

Om du tror att ditt företag kan dra nytta av någon av lösningarna från Microsoft, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri bedömning och offert.