microsoft-partner-logo

Lösningar från Microsoft

Vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster och programvara från Microsoft, bland annat Microsoft 365, Dynamics 365 och Azure.

Klicka på bilden för att läsa mer

IT-Säkerhetslösningar

Oavsett om du vill ha programvara som skyddar dina företagsmobiler och datorer, minimera spam som skickas från hemsidan eller en komplett lösning för åtkomstkontroll och övervakning har vi ett paket som kan hjälpa dig.

Klicka på bilden för att läsa mer

Utveckling och Integration

Allt från utveckling av nya hemsidor, kundportaler eller automatisk dataöverföring mellan dina system för att frigöra tid för viktigare arbetsuppgifter.

Klicka på bilden för att läsa mer

Identitet och Åtkomst

Logga in till alla dina system med samma konto, sätt upp tillfällig åtkomst för en konsult som inte behöver eller skapa en komplett åtkomstlösning för Zero Trust (Noll Tillit) för att säkerställa att bara behöriga personer får åtkomst till företages viktigaste system.

Klicka på bilden för att läsa mer

Infrastruktur och Hosting

Om du har tröttnat på att din webbsida är långsam, och är redo från att byta från lågprisbolagen till något lite mer stabilt och långsiktigt, antingen som tjänst eller i ett eget datacenter, har vi lösningar som passar dig.

Klicka på bilden för att läsa mer

Hittar du inte vad du söker? Fyll i formuläret nedan med vad ni har för behov, så återkommer vi med mer information och ett par förslag på lösningar.